ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντοςΜε τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη, ακολουθεί η διαδικασία αποπληρωμής του προϊόντος.

Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή επιφέρει επιπρόσθετη χρέωση, στον πελάτη, στο συνολικό ποσό +2,00€.


*Η πληρωμή με αντικαταβολή για την BOX NOW θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker - με επιπρόσθετη χρέωση, στο συνολικό ποσό +2,00€.Πληρωμή με κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα μέσω της διασύνδεσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την Τράπεζα Alpha Bank.

Απλά πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας, μόλις μεταβείτε στο σύστημα πληρωμών της Τράπεζας  Alpha Bank.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα - www.yanniveneti.gr - ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας, σε καμία περίπτωση.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Nexi e-Commerce  της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα - www.yanniveneti.gr - υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας "Verified by Visa" (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και "Mastercard SecureCode" (για συναλλαγές με κάρτες Mastercard).

Γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται στα ακόλουθα URL των οργανισμών Visa και Mastercard αντίστοιχα :


- Verified by Visa

- Mastercard SecureCode


Vertical_Banner_trans.png


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΜπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα μέσω του Internet banking, μεταφέροντας άμεσα και με ασφάλεια τα χρήματα στους ακόλουθους λογαριασμούς μας : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (national bank of greece)

IBAN :   GR43 011 0238 00000 23800 86 7113

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  YANNI VENETI GROUP Α.Ε.

ΚΩΔ SWIFT Τράπεζας (BIC) : ETHNGRAAΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN :   GR42 014 07210 72100 20020 13 226

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  YANNI VENETI GROUP Α.Ε.

ΚΩΔ SWIFT Τράπεζας (BIC) : CRBAGRAAΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN :  GR94 0260 1760 0009 6020 1586 412 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  YANNI VENETI GROUP Α.Ε.

ΚΩΔ SWIFT Τράπεζας (BIC) : ERBKGRAA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / WINBANK

IBAN :   GR23 0172 2640 0052 6411 0790 991

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  YANNI VENETI GROUP Α.Ε.

ΚΩΔ SWIFT Τράπεζας (BIC) : PIRBGRAAΣε περίπτωση μεταφοράς από τρίτη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν αποκλειστικά εσάς.Η παραγγελία σας παραμένει ενεργή 2 ημέρες για ολοκληρώσετε την πληρωμή. Στη συνέχεια αυτόματα διαγράφεται από το σύστημα.New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Συγκατάθεση για cookie