ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντοςΜε τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη, ακολουθεί η διαδικασία αποπληρωμής του προϊόντος.

Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή επιφέρει επιπρόσθετη χρέωση, στον πελάτη, στο συνολικό ποσό +2,00€.


*Η πληρωμή με αντικαταβολή για την BOX NOW θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker - με επιπρόσθετη χρέωση, στο συνολικό ποσό +2,00€.
Πληρωμή με κάρτα


Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα μέσω της διασύνδεσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την Τράπεζα Alpha Bank.

Απλά πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας, μόλις μεταβείτε στο σύστημα πληρωμών της Τράπεζας  Alpha Bank.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα - www.yanniveneti.gr - ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας, σε καμία περίπτωση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα - www.yanniveneti.gr - υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας "Verified by Visa" (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και "Mastercard SecureCode" (για συναλλαγές με κάρτες Mastercard).

Γενικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται στα ακόλουθα URL των οργανισμών Visa και Mastercard αντίστοιχα :

- Verified by Visa

- Mastercard SecureCode


Vertical_Banner_trans.png
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΜπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα μέσω του Internet banking, μεταφέροντας άμεσα και με ασφάλεια τα χρήματα στους ακόλουθους λογαριασμούς μας : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (national bank of greece)

IBAN :   GR44 0110 2380 0000 2380 0324 768

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN :   GR69 0260 7050 0005 8020 0535 292

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

IBAN :   GR86 0140 7210 7210 0200 2007 002

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / WINBANK

IBAN :   GR81 0172 2310 0052 3100 3229 912

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  ΒΕΝΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΣε περίπτωση μεταφοράς από τρίτη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν αποκλειστικά εσάς.Η παραγγελία σας παραμένει ενεργή 2 ημέρες για ολοκληρώσετε την πληρωμή. Στη συνέχεια αυτόματα διαγράφεται από το σύστημα.


Μεταφορικά έξοδαΗ διαδικασία αγοράς ολοκληρώνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον πελάτη και την αποπληρωμή της τελικής αξίας του προϊόντος επιβαρυμένη :


1. Tα έξοδα μεταφορικών με Box Now είναι 1,50€. Με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες εταιρείες κούριερ είναι 2,50€ εντός της Ελλάδος και για Κύπρο 7,50€ ακτοπλοϊκώς ή 10,50€ αεροπορικώς.

2. Για παραγγελίες ΑΝΩ των 49,00€ τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΗ την Ελλάδα με τις courier acs, γενική ταχυδρομική, speedex, center courier, ΕΛΤΑ Πόρτα πόρτα, Box now.

3. Τα κόστη ισχύουν για όλους τους τύπους πληρωμής. (Κατάθεση σε Τράπεζα - Bank deposit, Πληρωμή μέσω κάρτας, Αντικαταβολή - Cash On Delivery).

4. Η χρέωση της αντικαταβολής υπολογίζεται σε 2,00€ (σε Ελλάδα).

5. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται Σάββατο και Κυριακή, εκτός αν το ζητήσετε εσείς, οπότε και ακολουθείται επιπρόσθετη χρέωση για την οποία σας ενημερώνουμε κατά περίπτωση.


6. Έξοδα μεταφορικών με αντικαταβολή :

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι αποστολές των αντικαταβολών γίνονται είτε από την ASC Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική ή τη Speedex ή τα ΕΛΤΑ Courier, ή την Courier Center, Box Now στο σημείο που θα επιλέξει να του παραδοθούν τα προϊόντα ο πελάτης, με επιπρόσθετη χρέωση στη συνολική τιμή +2,00€.

*Η πληρωμή με αντικαταβολή για την BOX NOW θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password