ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ


Η διαδικασία αγοράς ολοκληρώνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον πελάτη και την αποπληρωμή της τελικής αξίας του προϊόντος επιβαρυμένηMε τα έξοδα μεταφορικών :


1. Tα έξοδα μεταφορικών με Box Now είναι 1,50€.

Με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες εταιρείες κούριερ είναι 2,50€ εντός της Ελλάδος και για Κύπρο 4,50€ ακτοπλοϊκώς ή 7,50€ αεροπορικώς.


2. Για παραγγελίες ΑΝΩ των 49,00€ τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΗ την Ελλάδα με τις courier acs, γενική ταχυδρομική, speedex, center courier, ΕΛΤΑ Πόρτα πόρτα, Box now.


3. Τα κόστη ισχύουν για όλους τους τύπους πληρωμής. (Κατάθεση σε Τράπεζα - Bank deposit, Πληρωμή μέσω κάρτας, Αντικαταβολή - Cash On Delivery).


4. Η χρέωση της αντικαταβολής υπολογίζεται σε 2,00€ (σε Ελλάδα).


5. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται Σάββατο και Κυριακή, εκτός αν το ζητήσετε εσείς, οπότε και ακολουθείται επιπρόσθετη χρέωση για την οποία σας ενημερώνουμε κατά περίπτωση.

5. Εάν η παραγγελία γίνει μετά τις 15.00, αποστέλλεται την επόμενη ημέρα.Αναλυτικά:


1. Υπηρεσίες Εσωτερικού από την ACS Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική ή τη Speedex ή τα ΕΛΤΑ Courier ή Center Courier.

-Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,50€ (τιμή με ΦΠΑ).


Κατά το στάδιο της προετοιμασίας της παραγγελία, αποφασίζουμε βάση γεωγραφικών και άλλων στοιχείων με ποια εταιρεία θα φύγει η παραγγελία σας.2. Υπηρεσίες Εσωτερικού από την box now -  Παράδοση την Επόμενη Ημέρα σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker 24/7)

- Χρέωση 1,50€.3. Αποστολή προς Κύπρο μέσω της Cyprus Kronos Express.

- Η χρέωση των μεταφορικών ακτοπλοϊκώς ορίζεται  4,50€ (τιμή με ΦΠΑ).

Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες.


- Η χρέωση των μεταφορικών αεροπορικώς ορίζεται  7,50€ (τιμή με ΦΠΑ).

Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες ημέρες.3. Έξοδα μεταφορικών με αντικαταβολή :

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι αποστολές των αντικαταβολών γίνονται είτε από την ASC Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική ή τη Speedex ή τα ΕΛΤΑ Courier, ή την Courier Center στο σημείο που θα επιλέξει να του παραδοθούν τα προϊόντα ο πελάτης, με επιπρόσθετη χρέωση στη συνολική τιμή +2,00€.


*Η πληρωμή με αντικαταβολή για την BOX NOW θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας πριν την παραλαβή από locker, και η χρέωση είναι +2,00€.4. Έξοδα μεταφορικών χωρίς αντικαταβολή :

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Άμεση Κατάθεση σε Τράπεζα ή Πληρωμή με κάρτα, θα μπορέσει να ολοκληρώσει την διαδικασία αγοράς μόνο και εφόσον έχει σκοπό να πληρώσει την αξία των προϊόντων μέσω άμεσης κατάθεσης στις τράπεζες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.yanniventi.gr και μπορείτε να τις πληροφορηθείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής.5. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα :

Η υποβολή μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολη και ασφαλής.
Αν έχετε αποφασίσει ποια προϊόντα θέλετε, μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας από το κατάστημα μας, χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Η διεύθυνση παραλαβής των προϊόντων είναι : Μακρυγιάννη 21, 56431, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.

Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password