Χρειάζεστε άμεση αναδόμηση; Επαναφέρετε την υγεία των μαλλιών σας μέσα σε 3 μήνες

person Posted By: YANNI VENETI list In: Συμβουλές για τα Μαλλιά On: comment Comment: 0 favorite Hit: 115

Και απολαύστε τα στην καλύτερη εκδοχή τουςΈχετε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ξηρότητα, θαμπάδα, αλλά και σπασμένες άκρες; Αυτά είναι κάποια από τα πιο σύνηθες χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. 

Για να καταφέρετε να διατηρήσετε λεία – μεταξένια αλλά κυρίως υγιή μαλλιά είναι απαραίτητο να δίνετε προσοχή στις ανάγκες τους και να προβαίνετε στις ανάλογες κινήσεις. Επομένως, μόλις αντιληφθείτε κάποια από τα παραπάνω, φροντίστε να ανανεώσετε τη ρουτίνα περιποίησής σας με τα κατάλληλα προϊόντα, πραγματοποιώντας παράλληλα και τις επισκέψεις στο κομμωτήριο για extra συμβολή. 

Διαφορετικά, η κατάσταση τους θα επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να ενισχύσετε την εσωτερική δομή της τρίχας και να τα επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή. Αναδόμηση: Η λύση στο πρόβλημα των ταλαιπωρημένων μαλλιών 

Κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας, ποικίλες συνθήκες επηρεάζουν την ποιότητά τους.

Οι εξωγενείς παράγοντες σε συνδυασμό με τα θερμικά εργαλεία styling και τις υπηρεσίες βαφής, τα καθιστούν ευάλωτα και αποτελούν τις κύριες αιτίες για τα ατίθασα μαλλιά. Η διαδικασία της αναδόμησης είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία τους και εστιάζει ακριβώς σε αυτές τις περιοχές που δημιουργούνται φθορές. Στόχος της είναι να τα επιδιορθώσει βαθιά, ενισχύοντας την χαμένη υγρασία και ελαστικότητα, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην πρόληψη της ψαλίδας και βελτιώνοντας την υφή και την απαλότητά τους.

Παράλληλα, δημιουργεί μια προστατευτική στρώση γύρω από την τρίχα, ώστε να λειτουργεί και ως μια μέθοδος που θα αποτρέπει την μελλοντική ζημιά και θα διατηρεί την εμφάνιση των μαλλιών στην πιο λαμπερή εκδοχή τους. Για πόσο καιρό την εντάσσετε στη ρουτίνα σας; 

Οι ανάγκες των μαλλιών μεταβάλλονται με τον χρόνο. Στην περίπτωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, συνιστάται η χρήση προϊόντων αναδόμησης για περίπου τρεις μήνες, ανάλογα με την κατάσταση υπό την οποία βρίσκονται. 

Γι αυτό αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επανόρθωσης και βελτιωθεί ορατά η υφή τους, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να εστιάσετε στην εντατική ενυδάτωση τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα όπως σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών. Αυτό συνιστάται λόγω το ότι ορισμένα προϊόντα της, μπορεί να περιέχουν χημικά που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη μακροπρόθεσμη υγεία των μαλλιών, γεγονός που δε θα βοηθήσει στην πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος από τη ρίζα, αλλά θα δοθεί μια προσωρινή λύση. 

Για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα θα πρέπει να διατηρείτε μια ισορροπημένη φροντίδα, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις τους. Με ποιον τρόπο μπορείτε να επανορθώσετε γρηγορότερα τα μαλλιά σας; 

Η φροντίδα στο σπίτι είναι καθοριστική, αλλά εάν επιθυμείτε να δείτε πιο δραστικά αποτελέσματα, τότε θα χρειαστείτε τον hair expert. 

Στα κομμωτήρια προσφέρονται ποικίλες υπηρεσίες, οι οποίες θεραπεύουν την τρίχα, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη επίσκεψη. Μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένες από τις παρακάτω:Θεραπείες ενυδάτωσης:

Αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο να αναζωογονηθούν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Συνήθως περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικών μασκών που είναι σχεδιασμένες να διατηρούν και να επαναφέρουν την υγρασία στα μαλλιά, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους και βελτιώνοντας την υφή τους.

Τα μαλλιά τότε αναπτύσσουν μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση, ενώ γίνονται πιο απαλά και ευκατάστατα στο styling. Επιπλέον, η ενυδάτωση βοηθάει στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα και άλλες επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στη ζημιά.Θεραπείες ενίσχυσης κερατίνης:

Η πρωτεΐνη αποτελεί το κύριο συστατικό της τρίχας. Επομένως, χρειάζεται να αναπληρώνονται τυχόν απώλειες κερατίνης που μπορεί να προκληθούν από διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες.Θεραπείες αναδόμησης:

Αξιοποιούνται προϊόντα, πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, λιπίδια και άλλες θρεπτικές ουσίες που επισκευάζουν τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά. Συμβάλλουν θετικά στη μείωση της ψαλίδας, της ξηρότητας, επαναφέροντας τη λάμψη τους. Θεραπείες αναζωογόνησης:

Η χρήση ειδικών σαμπουάν, κρεμών ή σέρουμ που προάγουν την υγιή λειτουργία του τριχωτού της κεφαλής, περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα και θρεπτικά συστατικά που καταπραΰνουν το δέρμα, μειώνουν τον κνησμό και την ερεθισμό, και ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος προς την περιοχή της τρίχας.

Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνουν και μασάζ του τριχωτού της κεφαλής με ειδικά έλαια ή συμπυκνώματα που ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλλιών.ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Συγκατάθεση για cookie