Πως μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια σας στο σπίτι να έχουν διάρκεια

person Posted By: Yannis Venetis list In: All about Nails On: comment Comment: 0 favorite Hit: 666

Η εποχή που διανύουμε .. μας κρατάει στο σπίτι, αλλά δεν μας απαγορεύει να διατηρήσουμε εντυπωσιακά, υγιή και περιποιημένα άκρα και νύχια.

Ιδου πως μπορείτε και εσείς στο σπίτι να διατηρήσετε υπέροχο και με διάρκεια μανικιούρ.

Ορισμένες περιπτώσεις απαιτούν γρήγορες αλλαγές στο βερνίκι νυχιών ή τη δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης των νυχιών σας. Μερικές φορές θέλετε να δεσμεύσετε ένα χρώμα νυχιών που λάμπει καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μερικά βερνίκια νυχιών διατίθενται σε φόρμουλα μακράς διάρκειας που παρατείνει τη φθορά του χρώματος των νυχιών.

H εταιρεία essie, ως ειδική στα νύχια από το 1981, προσφέρει μια πολυτελή γκάμα μακράς διαρκείας βερνικιών νυχιών στη συλλογή της, μια συνεχώς διευρυνόμενη παλέτα αποχρώσεων βερνικιού νυχιών και ειδικά σχεδιασμένο κορυφαίο top coat για στιγμιαία λάμψη σαν τζελ στο σπίτι.Το essie gel couture είναι ένα εξαιρετικά εύκολο σύστημα 2 βημάτων που προσφέρει περισσότερες από 52 αξιόπιστες αποχρώσεις βερνικιών νυχιών, με μια φόρμουλα που διαρκεί.Η εφαρμογή του essie gel couture εφαρμόζεται σε δύο απλά βήματα:


ΒΗΜΑ 1: μετά τον καθαρισμό των νυχιών με αφαίρεση βερνικιού νυχιών, απλώστε ένα στρώμα από μία από τις υπέροχες αποχρώσεις essie gel couture, ανάλογα στη διάθεσή σας (δεν απαιτείται top coat!).

Προσθέστε μία δεύτερη στρώση πιο έντονο και ενιαίο χρώμα.ΒΗΜΑ 2: Εφαρμόστε το ειδικά διαμορφωμένο, top coat. Αυτό σφραγίζει στο χρώμα των νυχιών και παρέχει λάμψη σαν το τζελ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ PRO: το gel couture είναι σχεδιασμένο ως σύστημα 2 βημάτων.  Αυτό σημαίνει ότι αν και δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείται το top coat - για να λάβετε τη μέγιστη προστασία και διάρκεια στο μανικιούρ σας θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 2 βήματα.Ίσως είστε εντελώς νέοι σε αυτό το DIY βερνίκι νυχιών.

Εδώ είναι τα καλά νέα: με το essie gel couture, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μανικιουρίστα για να δημιουργήσετε αριστοτεχνικά, μακράς διαρκείας μανικιούρ.

Ο σχεδιασμός του πινέλου, η ομαλή εφαρμογή της φόρμουλας και η γρήγορη, απλοποιημένη διαδικασία συμβάλλουν στο να κάνει το essie gel couture τον ευκολότερο τρόπο για να πάρετε το επαγγελματικό αποτέλεσμα ενός gel .. από το σπίτι σας!Επιπλέον, το essie gel couture μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με βερνίκι νυχιών ακετόνης - καθιστώντας τα λάθη διαγραφής όχι μεγάλη υπόθεση.!!!
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

essie gel couture
essie gel couture
essie gel couture top coatessie gel couture
essie gel couture
essie gel couture top coatΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ >>Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password