Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αναδείξτε τη σπουδαία δύναμή σας

person Posted By: YANNI VENETI list In: Περιποίηση On: comment Comment: 0 favorite Hit: 199

Celebrate All Women: τα last-minute δώρα για εσάς & τις αγαπημένες σας!Πόσο απαιτητικό είναι τελικά να είσαι γυναίκα; 

Μια λέξη, η οποία από πίσω της κρύβει πολλαπλούς ρόλους. Μια γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, φίλη, αδερφή, κόρη και πολλά ακόμη, αλλά πάνω απ όλα ζητάμε να μπορεί να είναι “ελεύθερη”. Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στην γυναικεία φύση και συγκεκριμένα στις 8 του μηνός τιμούμε όλες εκείνες τις γυναίκες που επαναστάτησαν για την ισότητα των δύο φύλων, μια μάχη που εξακολουθεί να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 

Σε μια εποχή που τα δεδομένα γύρω μας μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν χάνουμε τη δύναμή μας, αντιθέτως δίνουμε το παρών. Είναι σαν να εξωτερικεύουμε όλη αυτή τη “ χαμένη φωνή” που για χρόνια είχαν σωπάσει, αλλά πλέον μιλάμε & διεκδικούμε. 

Έτσι, λοιπόν, χρόνο με το χρόνο αυτή η γιορτή αποκτάει όλο και μεγαλύτερη σημασία και ας την αντιμετωπίζουμε ως την αφετηρία για να μη σταματήσουμε να προσπαθούμε και να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για εμάς. 8 Μαρτίου 1975

Αυτή η ημερομηνία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η Ημέρα της Γυναίκας, η οποία καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη προς τη μνήμη των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στην απεργία των μοδιστρών της Νέας Υόρκης το 1908. 

Εκείνη την εποχή, οι γυναίκες αγωνίζονταν για τα δικαιώματά τους, όπως για μικρότερο ωράριο εργασίας, καλύτερες αμοιβές, δικαίωμα ψήφου και τέλος για την παιδική εργασία. Η πρώτη επίσημη “Ημέρα της Γυναίκας” γιορτάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909.

Η Διεθνής αυτή γιορτή συμβολίζει τη νίκη τους, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ισότητα των φύλων. Παρόλ' αυτά, τα ίδια θέματα παραμένουν παρεξηγημένα και ασεβή σε πολλές περιοχές του κόσμου, ακόμη και στον 21ο αιώνα, γι αυτό και κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό πρώτα εμείς οι ίδιες να προσέξουμε και να αγαπήσουμε το φύλο μας, για να αναγνωρίσουμε την αξία μας και να μη συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Σε έναν κόσμο που υποβαθμίζεται η δύναμη των γυναικών και κυριαρχεί έντονα το κομμάτι της σύγκρισης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιες είμαστε και να επενδύουμε στον εαυτό μας.Φροντίζω τον εαυτό μου σημαίνει: Προσπαθώ να εξελιχθώ στην καλύτερη εκδοχή μου, εσωτερικά και εξωτερικά. Η ικανότητα να αναγνωρίζουμε και να αποδεχόμαστε όλες τις αρετές και τις ατέλειές μας, ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας.

Αναγνωρίζοντας την αξία μας ως γυναίκες, δημιουργούμε μια ισχυρή βάση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής με αυτοσεβασμό, θέτοντας όρια, επιδιώκοντας τους στόχους μας με πάθος, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι είμαστε ικανές να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Με την αγάπη του εαυτού μας ως κινητήρια δύναμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά.Όλη αυτή η εσωτερική δύναμη αποτυπώνεται και στην εξωτερική εμφάνιση. Απορρίπτοντας όλα τα πρότυπα ομορφιάς και τους “κανόνες”, ας απολαύσουμε τον εαυτό μας όπως εμείς επιθυμούμε.

Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ορίζει την ομορφιά της με τον δικό της τρόπο.

Είμαστε όλες ξεχωριστές, ακολουθώντας το δικό μας στυλ, τονίζοντας τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να εκπέμπουμε μια λαμπερή όψη, από μέσα προς τα έξω. Πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση της γυναικείου φύλου; 

Η κάθε μεμονωμένη προσπάθεια δημιουργεί στο σύνολο μια δυναμική, η οποία θα καθίσταται δυσκολότερο να τη “σπάσουν” μελλοντικά.

Ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας, αποτελώντας ένα πρότυπο που θα δώσουμε ως γυναίκες στις επόμενες γενιές, ανοίγοντας τον δρόμο για να καταφέρουν οτιδήποτε ονειρεύονται και να σταθούν μπροστά, συνεχίζοντας το ίδιο έργο, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που εκτιμά και υποστηρίζει την ισότητα και την ευκαιρία για όλους.Γιορτάζοντας τη γυναίκα στο Yanni Veneti:

Αυτή τη μέρα, ας προσφέρουμε όλοι ένα δώρο στις γυναίκες της ζωής μας, αλλά πρώτα απ΄όλα εμείς οι ίδιες στον εαυτό μας και να θυμηθούμε τη μέγιστη σημασία της φροντίδας.

Μια μικρή κίνηση, που μας βοηθάει να αισθανθούμε ιδιαίτερες, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως θα είμαστε πάντοτε εκεί για εμάς. Ανακαλύψτε 8 + 1 προτεινόμενα μοναδικά πακέτα προσφορών που σας υπόσχονται την απόλυτη ρουτίνα περιποίησης, με βάσει τις απαιτούμενες ανάγκες σας. Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction Holiday Kit (Shampoo 250ml, Mask 200ml, Oil 15ml). alfaparfΠακέτο περιποίησης για τα αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται αναδόμηση από τη Alfaparf Milano. 

Χαρίστε στα μαλλιά σας μία επαγγελματική περιποίηση αναδόμησης και ενυδάτωσης με το μοναδικό Holiday Kit!

Περιλαμβάνει:

Semi di Lino Reconstruction Reparative Low Shampoo 250ml.

Semi di Lino Reconstruction Reparative Mask 200ml.

Semi Di Lino Diamond Cristalli Liquidi 15ml.Mon Platin Black Caviar Volumizer Duo (Σαμπουάν 500ml, Μάσκα 250ml) ΔΩΡΟ Travel Kit 2x50mlmon platinΠακέτο περιποίησης από τη σειρά Mon Platin Black Caviar για λεπτά, αραιά & εύθραυστα μαλλιά με δώρο Travel Kit.

Περιλαμβάνει:

Mon Platin Black Caviar Volumizer Hair Shampoo 500ml.

Mon Platin Black Caviar Volumizer Hair Mask 250ml.

ΔΩΡΟ Mon Platin Black Caviar Travel Kit Dry & Colored Hair Treatment 2x50ml. Wella Professionals Fusion Trio (Shampoo 250ml, Mask 150ml, Oil Reflections Έλαιο 100ml) ΔΩΡΟ Ultimate Repair Travel Size SetwellaΠακέτο εντατικής αναδόμησης για ταλαιπωρημένα και ευαίσθητα μαλλιά.

Για μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά.

Περιλαμβάνει:

Wella Professionals Fusion Σαμπουάν 250ml

Wella Professionals Fusion Μάσκα 150ml

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 100ml

ΔΩΡΟ 2 προϊόντα της θρυλικής σειράς αναδόμησης, Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo 50ml & Conditioner 30ml (travel size)System Professional LuxeOil Keratin Protect Trio (Shampoo 250ml, Conditioner 200ml, Έλαιο 100ml) ΔΩΡΟ Βούρτσα ΜασάζsystemΟλοκληρωμένο πακέτο αναδόμησης, ενδυνάμωσης και λάμψης για ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Περιλαμβάνει:

Lipid Code L1 LuxeOil Keratin Protect Shampoo 250ml.

Lipid Code L2 LuxeOil Keratin Conditioner 200ml.

L4 LuxeOil Reconstructive Elixir 100ml

ΔΩΡΟ Βούρτσα Μασάζ για το τριχωτό της κεφαλής.Schwarzkopf Professional Bc Bonacure Repair Rescue Set (Σαμπουάν 250ml, Μάσκα 200ml) ΔΩΡΟ ΝεσεσέρschwarzkopfVegan Repair Rescue πακέτο περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το πακέτο περιλαμβάνει Σαμπουάν & Μάσκα μαλλιών.

ΔΩΡΟ Schwarzkopf Professional ΝεσεσέρMoroccanoil Hydration Box (Shampoo 250ml, Conditioner 250ml, Treatment 25ml, Hand Cream 100ml)moroccanoilΠακέτο εντατικής αναδόμησης για ταλαιπωρημένα και ευαίσθητα μαλλιά.

Περιλαμβάνει:

Wella Professionals Fusion Σαμπουάν 250ml.

Wella Professionals Fusion Μάσκα 150ml.

ΔΩΡΟ 2 προϊόντα της θρυλικής σειράς αναδόμησης, Wella Professionals Ultimate Repair Shampoo 50ml & Conditioner 30ml (travel size).Milk Shake Curl Passion Duo Xmas Box (Shampoo 300ml & Conditioner 300ml)milk shake set

Πακέτο από τη Milk Shake για σγουρά μαλλιά.

Περιποιείται όλους τους τύπους μαλλιών απαλά και βαθιά, χαρίζοντας απαλότητα και ευκολία διαχείρισης.

Περιλαμβάνει:

Curl Passion Shampoo 300ml.

Curl Passion Conditioner 300ml.Sebastian Professional Twisted Curl Set (Σαμπουάν 250ml & Μάσκα 150ml) ΔΩΡΟ PCP Sprunchie (X3)sebastianΕπαγγελματικό σετ μαλλιών ειδικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά.

Αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, για χτενίσματα με όμορφες μπούκλες που διαρκούν.

ΔΩΡΟ Συλλεκτικό PCP Sprunchie (x3)Avgerinos Cosmetics Hammam Duo (Showel Gel 300ml & Body Scrub 250ml)avgerinosΠακέτο από τον Avgerino Cosmetics με προϊόντα σώματος με ανατολίτικο άρωμα με νότες από μπαχαρικά και βανίλια. 

Περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα scrub. "Ας σταθούμε απέναντι στον καθρέφτη και ας συνειδητοποιήσουμε το φως που αντανακλάμε, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, γιατί είναι κι αυτό που αποτελεί την πραγματική μας δύναμη."Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password
Συγκατάθεση για cookie