Ζωντανό Χρώμα Μαλλιών - σε 3 βήματα

person Posted By: Yannis Venetis list In: Συμβουλές για τα Μαλλιά On: comment Comment: 0 favorite Hit: 292

Ανακαλύψτε 3 Βήματα για ζωντανό χρώμα στα μαλλιά

Ανακαλύψτε 3 Βήματα για ζωντανό χρώμα στα μαλλιά


1- Προτιμήστε τους επαγγελματίες  για την εφαρμογή της βαφή σαςΈνας επαγγελματίας κομμωτής  θα σας δώσει όχι μόνο την καλύτερη επιλογή χρώματος από τη γκάμα της L'Oréal Professionnel, αλλά θα ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία  παραμονής της βαφής που θα επιτρέψει στο χρώμα να διεισδύσει βαθιά μέσα στα μαλλιά για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια.2- Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιάΑκόμη και η καλύτερη εφαρμογή χρώματος μπορεί να μην έχει την ίδια διάρκεια  αν δεν χρησιμοποιηθούν τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Προτιμήστε σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά και χρησιμοποιήστε εξειδικευμένη μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα.


 
3- Αποφύγετε το καθημερινό  λούσιμοΤο λούσιμο σε καθημερινή βάση μπορεί να απομακρύνει τα φυσικά λιπίδια της τρίχας, αφήνοντάς τα μαλλιά ξηρά και θαμπά, αποδυναμώνοντας  τη ζωντάνια του νέου χρώματος. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά και δοκιμάστε εξειδικευμένη μάσκα μαλλιών για την αναζωογόνηση τους.
Πηγή : L'oreal Profesisonel

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password